Cortina E-U4 Transport

CORTINA NIEUWS

Op deze pagina staat het laatste nieuws over Cortina, maar ook over algemenere fiets-onderwerpen of fashion onderwerpen verzameld. Klik op een item om meer informatie te lezen.

#Spotted in Metro: Cortina E-Nite is de perfecte uniseks e-bike voor in de stad

16 september 2021

Met de nieuwe Cortina E-Nite brengt Cortina een uniseks fiets op de markt die tegen een stootje kan mét een toffe styling. De accu zit mooi weggewerkt in de slanke
onderbuis van de fiets en krachtige middenmotor met het SportDrive stysteem zorgt dat je zonder moeite jezelf en je spullen vervoert. Metro zet de voordelen van een uniseks fiets voor jou op een rijtje.  

Lees meer

HOE KIES IK DE E-BIKE DIE BIJ MIJ PAST? 

8 juli 2021

Zwolle - Welke e-bike past nu best bij mij en mijn levenstijl. Om het antwoord op die vraag makkelijker te maken hebben we 3 testrijders elke een ander type e-bike laten testen. Ontdek hun ervaringen en wat zij belangrijk vinden aan een e-bike in 3 korte filmpjes. Nog niet helemaal overtuigd. Maak dan gebruik van onze keuzehulp, een handige tool die aan de hand van enkele vragen helpt bij het maken van jouw keuze! 


 

Lees meer

KIES IK VOOR EEN E-BIKE MET EEN VOORWIEL- OF MIDDENMOTOR?

8 april 2021

Zwolle - Bij het kiezen van een e-bike moet je heel wat beslissingen nemen. De grootste is waarschijnlijk welk type motor je kiest voor jouw nieuwe elektrische fiets. We zetten de verschillen tussen een voorwiel- en middenmotor even op een rijtje om je keuze hopelijk iets te vergemakkelijken. Voor Cortina kiezen is alvast de beste keuze ;) Lees meer

REVIEW: CORTINA'S LUXE E-SILENTO PRO IS TESLA ONDER DE E-BIKES

22 januari 2021

Mannenplatform Mannenstyle heeft de Cortina E-Silento Pro uitgebreid getest. Wat vonden de heren ervan?Lees meer

CORTINA E-SILENTO PRO KRIJGT GIO OP (DIGITALE) DUTCH DESIGN WEEK

21 oktober 2020

Zwolle - De innovatieve E-Silento Pro van Cortina heeft een prijs in de wacht gesleept. De jury van Designlink heeft de nieuwste e-bike van Cortina een erkenning als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) gegeven. Dit is bekend gemaakt tijdens de Dutch Design Week (DDW) die op zaterdag 17 oktober van start is gegaan.

GIO award

Lees meer

BEVEILIG NU JE AVS-ACCESSOIRES MET HET BIJPASSENDE DRAGERSLOT!

23 juni 2020

Heb jij een Cortina-accessoire die is voorzien van het AtranVelo System (AVS) en zou je het wel fijn vinden als je zeker weet dat je accessoire niet van je fiets gehaald wordt? Dan hebben wij goed nieuws! Nu verkrijgbaar: het Cortina Boston AVS dragerslot. Met dit slotje beveilig je je Cortina-accessoire met AVS op je voor- of achterdrager van je fiets, zodat je je accessoire met een gerust hart op je fiets kan laten zitten.

Lees meer

CORTINA EN HET CORONAVIRUS

26 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. Bij Cortina werken we momenteel met man en macht om onze mooie e-bikes en fietsen te kunnen blijven leveren aan fietsenwinkels in heel België.

Cortina Corona

Lees meer

CORTINA E-MOZZO TE BEDIENEN MET SMARTPHONE

18 februari 2020

Heb jij een Cortina E-Mozzo? Lucky you! Deze e-bike heeft nu wel een héél gaaf snufje. Het Shimano STEPS-systeem, waar de E-Mozzo van voorzien is, is vanaf nu met je smartphone te bedienen. Hoe het werkt? Dat leest je in dit nieuwsitem.

E-Mozzo app

LEES MEER