Cortina en het coronavirus

Update: 15 januari

Het coronavirus raakt ons allemaal. Bij Cortina werken we momenteel met man en macht om onze mooie e-bikes en fietsen te kunnen blijven leveren aan fietsenwinkels in België. Dat lukt gelukkig goed: het grootste deel van onze collectie is momenteel volop beschikbaar. Ook mooi nieuws: fietsen mag en is gezond (mits je voldoende afstand van andere mensen houdt)! Dus probeer ook te genieten van de buitenlucht en maak een rondje op de fiets tussen het thuiswerken door of lekker samen met de kinderen.

Bestel jouw Cortina online
Via de Cortina-website kan je gemakkelijk jouw nieuwe fiets uitzoeken en bestellen. De werkplaats van het Cortina-verkooppunt bij jou in de buurt zorgt ervoor dat jouw nieuwe fiets perfect afgemonteerd wordt. Wij adviseren om vervolgens met de winkel een thuislevering in te plannen, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Hoe fijn is dat? En hiermee steun jij jouw lokale Cortina-verkooppunt ❤️

Support de fietsenmaker
Veel fietsenwinkels worden gerund door zelfstandig ondernemers en zij maken nu een moeilijke tijd door. Support daarom je lokale fietsenwinkel en breng juist nu je fiets of e-bike weg voor reparatie of onderhoud. De werkplaats van jouw Cortina-verkooppunt blijft gelukkig geopend. Werk je in de zorg of een ander vitaal beroep en wil je het openbaar vervoer zo veel mogelijk vermijden? Overweeg dan een e-bike voor je dagelijkse ritten.

Stay safe, keep biking.

Bekijk hier alle e-bikes of klik hier om al onze stadsfietsen te bekijken.