BEVEILIG NU JE AVS-ACCESSOIRES MET HET BIJPASSENDE DRAGERSLOT!

25 juni 2020

Heb jij een Cortina-accessoire die is voorzien van het AtranVelo System (AVS) en zou je het wel fijn vinden als je zeker weet dat je accessoire niet van je fiets gehaald wordt? Dan hebben wij goed nieuws! Nu verkrijgbaar: het Cortina Boston AVS dragerslot (€14,95). Met dit slotje beveilig je je Cortina-accessoire met AVS op je voor- of achterdrager van je fiets, zodat je je accessoire met een gerust hart op je fiets kan laten zitten.

AtranVelo System
Naast toffe stadsfietsen en e-bikes, maakt Cortina gave accessoires. Een groot deel van de collectie fietsaccessoires is voorzien van het AtranVelo System (AVS). Met dit kliksysteem bevestig je de accessoires snel en gemakkelijk voor- of achterop je Cortina (E-)Common en haal je de accessoires er eenvoudig ook weer af. Superhandig wanneer je een boodschap gaat doen, of graag regelmatig wisselt van accessoire! In sommige gevallen is het niet perse nodig om je accessoire van je fiets te verwijderen. Misschien wil je zelfs liever jouw gave mand op je fiets laten zitten, maar ben je bang dat je accessoire in de stad van je fiets gehaald wordt. Hetzelfde kan handig zijn voor de Cortina Copenhagen dubbele fietstas. In dat geval is het dragerslot een perfecte toevoeging aan jouw fiets.

Hoe gebruik je het dragerslot om je Cortina AVS-accessoires te beveiligen op je fiets?
In onderstaande video zie je hoe gemakkelijk het is om je AVS-accessoires te beveiligen.


Bij aankoop krijg je een duidelijke montagehandleiding waarin staat hoe je het dragerslot bevestigt. Mocht het nodig zijn kan je natuurlijk ook jouw Cortina-verkooppunt vragen om hulp hierbij. Het slot is aan de voor- of achterdrager van de Cortina (E-)Common te bevestigen en het slot past niet op de achterdrager van de E-Common i.v.m. de accu.

AVS-accessoires

Het dragerslot en bijbehorende AVS-accessoires

Cortina dragerslot Boston (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina dragerslot Boston (AVS)

Cortina Hondenmand Manchester (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Hondenmand Manchester (AVS)

Cortina Seoul metalen rechthoekige mand (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Seoul metalen rechthoekige mand (AVS)

Cortina Copenhagen dubbele fietstas (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Copenhagen dubbele fietstas (AVS)