blog e-bike

Checklist voor de aanschaf van een e-bike

damesfiets kopen

2 mei 2023

Wanneer je je oriënteert op een nieuwe e-bike, merk je dat er veel dingen zijn waar je op moet letten. Hier een handige en korte checklist van de belangrijkste onderdelen van de fiets om je te helpen bij de keuze voor een e-bike.

Lees meer

 


Musthaves voor de Cortina U4 Transport 

damesfiets kopen

27 december 2022

De Cortina U4 Transport staat bekend om het voorrekje waar je gemakkelijk al je spullen op meeneemt. Gelukkig hebben we diverse accessoires ontwikkeld voor deze fiets. Dit zijn de handigste musthaves voor een Cortina U4 Transport!

Lees meer

 


Op pad in de winter met jouw elektrische fiets

damesfiets kopen

15 december 2022

De koude dagen staan weer voor de deur: het is winter! Dat betekent dat je moet oppassen voor gladheid, sneeuw, ijs, hagel en regen. Hoe bereid je je goed voor op deze koude dagen en hoe kom je veilig de winter door met je elektrische fiets? 

Lees meer

 


Check jij ook de bandenspanning van jouw e-bike?

15 december 2022


Je kent het vast wel: als je fietst op een fiets met zachte banden, moet je erg zwaar trappen. Maar wanneer je band te hard is opgepompt, voel je elk klein hobbeltje in de weg. Het is dus belangrijk voldoende druk in je fietsband te hebben, maar ook zeker niet teveel!

Lees meer

 


Hoe kies ik de perfecte e-bike voor in de stad?

16 oktober 2022

Ben jij op zoek naar een e-bike voor in de stad? Eentje waar je makkelijk de files mee voorbij fietst, maar die ook veilig reageert als dat stoplicht op het laatste moment op rood gaat? We got you! Met deze keuzegids helpen we je bij alle keuzes die je moet maken bij het kiezen van een geschikte e-bike.

Lees meer


 
Handige tips en tricks om de accu van je e-bike zo gezond mogelijk te houden!

8 juni 2022

De fietsaccu zorgt ervoor dat de motor ondersteuning kan geven, maar een accu gaat minder lang mee dan een elektrische fiets. Hoe lang een accu precies meegaat, heeft te maken met veel verschillende factoren. Heel belangrijk is hoe je zelf met de batterij omgaat. Daarom geven je een paar handige tips en tricks om het maximale uit jouw fietsaccu te halen!

Lees meer


 

Hoe vind ik de perfecte fiets waar fietsstoeltjes op passen?

28 april 2022

Het kan best lastig zijn om een fiets te vinden waar kinderzitjes op passen. Daarom hebben wij een aantal handige tips voor jou op een rij gezet.

Lees meer


 

Kies ik voor een e-bike met een voorwiel- of middenmotor?

3 februari 2022

Er zijn zoveel soorten e-bikes dat het lastig kan zijn om dé perfecte e-bike voor jou te vinden. Heb je een voorwiel- of een middenmotor nodig? En wat zijn eigenlijk de verschillen? Je leest het in deze blog!

Lees meer


 

Help: ik fiets niet (veel) als het koud is!

26 november 2021

Misschien laat je je fiets liever staan als het regent, hard waait of als het koud is. Ook dan is het belangrijk om naar je fiets om te kijken. In deze blog geven we je een aantal tips! 

Lees meerWinteronderhoud

24 november 2021

Brrr... het wordt steeds kouder. Niet alleen jij, maar ook jouw e-bike heeft hier last van! In deze blog geven we je graag wat tips hoe je ook in de winter plezier kunt hebben van jouw Cortina e-bike.  

Lees meerComplete E-Bike Keuzegids voor ouders

15 mei 2021

Wat is er zo speciaal aan een e-bike voor de hele familie? Wij vertellen je alle voordelen in dit artikel. 

Lees meer