E-Tide
E-Tide

The perfect fit

Je zoekt een e-bike die geschikt is voor alle stedelijke uitdagingen? Dan is de Cortina E-Tide de juiste keuze. Met de mooie opvallende kleuren en een groot aantal framematen is er altijd een Cortina E-Tide die bij jou past.

Praktisch onverwoestbaar

Praktisch onverwoestbaar

Kies je voor de Cortina E-Tide, dan maak je een keuze voor een e-bike waar je jarenlang zorgeloos veel fietsplezier aan gaat beleven. Pak je wel eens een stoepje mee? Geen probleem! Het dikwandig aluminium frame is extra stijf en stevig. En die stalen voorvork kan ook wel tegen een stootje! Zet je e-bike zonder zorgen in het fietsenrek. Met de geïntegreerde koplamp in het frame is deze goed beschermt tegen vallende fietsen en weet je zeker dat je altijd goede verlichting hebt. En dan hebben we ook nog het verfrissende design, waar je graag mee gezien wilt worden!

Optimale zichtbaarheid

Optimale zichtbaarheid

Of het schemert of al donker is, op ieder moment wil jij goed zichtbaar zijn. De verlichting van de Cortina E-Tide wordt gevoed door de accu van de fiets en is standaard ingesteld om aan te gaan bij het aanzetten van de fiets. Op deze manier ben je altijd goed zichtbaar en fiets je overal veilig naar toe.

Relax, comfortabel en actief

Relax, comfortabel en actief

Kies jij voor een frame met een lage instap of voor een hoog frame met bovenbuis? Met een E-Tide maak je sowieso de keuze voor een e-bike waar je gemakkelijk mee wegfietst. Dankzij de verstelbare stuurpen pas je de fiets eenvoudig aan naar jouw voorkeurshouding. Fiets je het liefst in een actieve stand of een rechte zithouding? Alles is mogelijk bij de Cortina E-Tide. Het stijve frame van de e-bike reageert direct op jouw input als fietser, waardoor de fiets voorspelbaar is en snel reageert op stuur- en rembewegingen.

Krachtig en veilig remmen

Krachtig en veilig remmen

Om de snelheid van deze e-bike veilig onder controle te houden, beschikt de E-Tide over krachtige hydraulische schijfremmen. Deze remmen bieden de juiste remkracht en dosering om op elk moment gecontroleerd te kunnen vertragen of stoppen. Dankzij de grote remschijven en remkracht kun je indien nodig in een ogenblik tot stilstand komen, zelfs bij regenachtig weer en natte wegen.

Bosch Active Line = Smart

Bosch Active Line = Smart

De Bosch Active Line Smart middenmotor op de Cortina E- Tide geeft een natuurlijke en geruisloze ondersteuning. Met een koppel van 40 is de motor perfect voor de dagelijkse ritjes in de stad. Maar ook voor een langere afstand kan je vertrouwen op dit systeem. Het smart systeem biedt de mogelijkheid om met de eBike Flow- app alle e-bike componenten, zoals de drive unit, de accu en de LED Remote display volledig met elkaar te verbinden. De eBike Flow- app heeft tal van functies. Gebruik bijvoorbeeld de navigatiefunctie, bescherm je fiets met de Ebike Lock en krijg extra loopondersteuning bij beklimmingen. Maak je rit op de E-Tide nog aangenamer door gebruik te maken van de Auto- modus. Deze speciale rijmodus zorgt ervoor dat je, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, automatisch een optimale aanpassing van de ondersteuning krijgt. Handig, zo hoef je niet meer handmatig om te schakelen naar een andere rijmodus bij plotselinge tegenwind of beklimmingen.