E-Mozzo Pro
E-Mozzo Pro

E-Mozzo Pro

Met zijn sportieve uitstraling combineert de Cortina E-Mozzo Pro moeiteloos stijlvol design met comfort. Pas je zithouding aan met de verstelbare stuurpen, zodat je optimaal kunt genieten. Zet je wagen aan de kant en maak de overstap naar de E-Mozzo Pro voor een nieuwe rijervaring.

Comfortabel sportief

Comfortabel sportief

Dankzij de verende voorvork en de brede e-bike banden ervaar je een soepele en comfortabele rit, terwijl de onderhoudsarme Gates Belt garant staat voor zorgeloos fietsen. Kies daarnaast jouw ideale stuurhouding met het verstelbare stuur – ga voor sportief of comfortabel, precies zoals jij het wilt.

Krachtige prestaties, betrouwbare motor

Krachtige prestaties, betrouwbare motor

De betrouwbare Shimano Steps E6100 middenmotor is het kloppende hart van de E-Mozzo Pro, waardoor je met gemak en snelheid door de straten manoeuvreert. Laad je rit op met de uitneembare accu en ervaar het gemak van de krachtige ondersteuning.

Pendelen in stijl

Pendelen in stijl

Verover de straten met de Cortina E-Mozzo Pro en maak van je dagelijkse woon-werkrit een avontuur. Waar stijl, comfort en prestaties samenkomen, ontstaat de ultieme fietservaring. Boek jouw proefrit om dit te ervaren.

Twee varianten


Naast de E-Mozzo Pro-variant is ook de E-Mozzo verkrijgbaar. Voorzien van hetzelfde comfort met brede e-bike banden en verstelbaar stuur. Verder heeft deze variant een E5000 Shimano Steps motor en een ketting.

De E-Mozzo en E-Mozzo Pro zijn beschikbaar vanaf maart 2024. Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer deze fiets op voorraad komt? Vul dan jouw gegevens in en wij houden jou op de hoogte!