E-Common Integrated

COMING SOON

De populaire Cortina E-Common in een nieuw jasje! Cortina introduceert deze e-bike met een herkenbaar, maar vernieuwd stijlvol design én geïntegreerde accu.

Stijlvol design

Stijlvol design

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met de Cortina E-Common Integrated. Voor zij die hun fiets dagelijks als trouwe metgezel zien, komt deze fiets tegemoet aan zowel stijlvolle als praktische behoeften. De Cortina E-Common Integrated is zo ontworpen dat hij tegen een stootje kan, waardoor hij moeiteloos de alledaagse uitdagingen aangaat.

Personaliseer naar jouw stijl

Personaliseer naar jouw stijl

De Cortina E-Common Integrated is stabiel, robuust en biedt veel mogelijkheden om spullen mee te nemen op de fiets, zonder dat het ten koste gaat van de rijeigenschappen. Je kan deze e-bike in een handomdraai personaliseren door het toevoegen van een leuke mand, krat of fietstas met de handige MIK-drager.

Zorgeloos op pad

Zorgeloos op pad

Of je nu veel bagage of je kinderen op de fiets meeneemt, het is essentieel om te kunnen vertrouwen op jouw tweewieler. De Bosch Active Line Plus motor staat bekend als een van de meest betrouwbare motoren op de markt. Met hydraulische schijfremmen sta je in een mum van tijd veilig tot stilstand, perfect voor onverwachte stops. En met de MIK dragers ben je er zeker van dat al je spullen stevig en veilig aan de fiets zijn bevestigd.

De Cortina E-Common Integrated is beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer deze fiets op voorraad komt? Vul dan jouw gegevens in en houden wij jou op de hoogte!