Cortina E-Common Family

E-Common Family

Één fiets voor papa en voor mama: is dat even handig! Onze family bikes voldoen aan al je wensen voor het vervoeren van kids en bagage. Door de elektrische ondersteuning fiets je met gemak overal heen!

Je herkent het vast: je handen vol met boodschappen, de kids rennen rondom je en je ziet nu al op tegen de terugweg. Hoe kom je ooit thuis met zoveel boodschappen én met de kinderen op de fiets? Gelukkig is er een fiets gemaakt waar overal aan is gedacht: de Cortina E-Common Family. Een elektrische family fiets waarmee jij zonder zorgen kunt genieten van gezellige fietsritjes met je gezin.  
dubbele standaard

Veiligheid voorop

Je hebt je fiets volgeladen met boodschappen, boekentassen en je kids zijn ook mee. Toch is parkeren een fluitje van je cent! Door de stabiele middenstandaard zet je overal je fiets zonder problemen neer. En dat stuur dat steeds omklapt als je je kind in het voorzitje zet? Dat is verleden tijd met het handige stuurslot. Alles om veilig op- en af te kunnen stappen!

AVS-systeem

Neem alles makkelijk mee

Een mooie mand, leuke fietstassen: met het AVS-systeem klik je makkelijk bijpassende accessoires op je family fiets. Door het uitgebreide aanbod aan AVS-accessoires van Cortina stijl je je Cortina E-Common Family helemaal naar jouw smaak. Goed om te weten: onze family bikes hebben een draagkracht van wel 170 kilo! Neem dus zonder zorgen al je bagage mee.

Verlengd frame

Comfort voor papa en mama

Weinig ruimte voor op- en afstappen als er een kinderzitje voorop de fiets zit? Onze family fietsen hebben een verlengd frame, waardoor je meer ruimte tussen het zadel en het stuur hebt dan bij een normale fiets. Dat fietst een stuk comfortabeler! Over comfortabel gesproken: door de fijne middenmotor fiets je hele afstanden zonder moeite.

e-common family

Een fiets om te delen

Waarom alleen een fiets voor mama als papa de kinderen ook naar de crèche brengt? De family fiets van Cortina is gemaakt om te delen met je partner. Door de snelspanner is het zadel binnen no-time te verstellen en cruist jouw partner weg op de fiets. Handig!

Twijfel je nog over welke e-bike het best bij je past? Of wil je graag weten welke e-bike perfect aansluit bij jouw wensen? Doe dan de Cortina e-bike keuzehulp! Met deze keuzehulp willen wij jou verder op weg helpen met de keuze van een elektrische fiets.

Voor de mama's én de papa's!

Cortina E-Common Family  default_cortina 320x320

Cortina E-Common Family

Bafang M420 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina Rio kinderzitje achter  default_cortina 320x320

Cortina Rio kinderzitje achter

Cortina E-Common Family  default_cortina 320x320

Cortina E-Common Family

Bafang M420 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Common Family  default_cortina 320x320

Cortina E-Common Family

Bafang M420 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem