E-Common

Cortina E-Common

Stijl de Cortina E-Common helemaal naar eigen smaak. Zo past jouw fiets bij élke situatie in jouw drukke leven. Met de Cortina E-Common ben je zeker van een betrouwbare én mooie e-bike!

Of je nu naar je werk...

Of je nu naar je werk...

Om makkelijk je laptoptas mee te nemen, klik je een handige mand of een fietstas op je fiets. Al fluitend fiets je langs een fietser waar je aan kunt zien dat ‘ie een zere rug heeft van die nét iets te zware rugzak. Jij racet iedereen zonder moeite voorbij op jouw Cortina E-Common!

naar de stad...

naar de stad...

Als je ’s avonds naar de stad fietst, heb jij maar één ding nodig: een betrouwbare fiets die jou weer thuis kan brengen. In een handomdraai haal je de accessoires van je Cortina E-Common af en is het tijd om te gaan. Overdag een muilezel, ’s avonds een sterk staaltje fiets. Let’s go!

... of naar de markt gaat!

... of naar de markt gaat!

Neem je trouwe viervoeter mee voor een gezellig fietsritje naar de markt! Door de Cortina Manchester hondenmand vermaakt jouw hond zich prima terwijl de wind door zijn oren waait. En met de fietstassen of mand die je achterop de drager hebt geklikt, neem je al je verse boodschappen makkelijk mee.

  • Uniek en herkenbaar frame
  • Klik zonder moeite je favoriete Cortina accessoires op de voor- of achterdrager en haal ze er net zo makkelijk weer af
  • Kies een toffe kleur die past bij jouw stijl


Als je een nieuwe fiets koopt, wil je daar zoveel mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om de fiets te kiezen die perfect bij jou past. Tijdens een proefrit kom je erachter of jij een goede match bent met de fiets waar jij je oog op hebt laten vallen! Het verkooppunt kan je helpen met handig advies om er zeker van te zijn dat jij een fiets kiest waar je blij van wordt.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Check dan de Cortina e-bike keuzehulp. Met deze keuzehulp willen wij jou verder op weg helpen met de keuze van een elektrische fiets die perfect bij jou past!