Cortina E-Common
E-Common

Cortina E-Common

Stijl de Cortina E-Common helemaal naar eigen smaak. Zo past jouw fiets bij élke situatie in jouw drukke leven. Met de Cortina E-Common ben je zeker van een betrouwbare én mooie e-bike!

cortina e-common

Voordelen Cortina E-Common

De Cortina E-Common is een allesbehalve gewone e-bike. Kies een kleur die bij je past, stijl de e-bike af met mooie accessoires en je bent klaar om te gaan!

avs kliksysteem

Perfect voor elke situatie

Met het handige AVS-kliksysteem op zowel de voor- als de achterdrager klik je heel makkelijk accessoires op je fiets. En wil je wisselen van accessoire? Dan haal je ze er net zo gemakkelijk weer af.

motor e-common

Kies de E-Common die bij je past

Er zijn verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar van de Cortina E-Common. Kies voor een motor die past bij het gebruik en voor een kleur die je mooi vindt.

  • Uniek en herkenbaar frame
  • Klik zonder moeite je favoriete Cortina accessoires op de voor- of achterdrager en haal ze er net zo makkelijk weer af
  • Kies een toffe kleur die past bij jouw stijl


Als je een nieuwe fiets koopt, wil je daar zoveel mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om de fiets te kiezen die perfect bij jou past. Tijdens een proefrit kom je erachter of jij een goede match bent met de fiets waar jij je oog op hebt laten vallen! Het verkooppunt kan je helpen met handig advies om er zeker van te zijn dat jij een fiets kiest waar je blij van wordt.

Kies een Cortina E-Common die past bij jouw stijl

Cortina E-Common  default_cortina 320x320

Cortina E-Common

Bafang M420 middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Common herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-Common herenfiets

Bafang M300 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Common damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-Common damesfiets

Bafang M420 middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Common damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-Common damesfiets

Bosch Active Line middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Check dan de Cortina e-bike keuzehulp. Met deze keuzehulp willen wij jou verder op weg helpen met de keuze van een elektrische fiets die perfect bij jou past!