E-Blau
E-Blau Heren

Cortina E-Blau

Functie en design gaan perfect samen, de Cortina E-Blau is daar het bewijs van. Met deze strak afgewerkte e-bike mag jij onderweg gezien worden. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en met de hoge kwaliteit schijfremmen sta je binnen no-time stil voor het stoplicht.

Deze fiets bekijken
Krachtige middenmotor en geïntegreerde accu

Krachtige middenmotor en geïntegreerde accu

Jas aan, tas mee en gaan. De tijd tikt door en tot je grote schrik zie je dat je al bijna te laat bent voor je werk. Gelukkig staat daar je Cortina E-Blau met de krachtige SportDrive middenmotor en geïntegreerde accu op je te wachten. Je zet het display aan en stapt op de fiets. Wedden dat je nog op tijd bent?

Onderhoudsarme beltdrive

Onderhoudsarme beltdrive

Weet je nog, die tijd dat je broekspijpen altijd vies werden van de fietsketting? Dat is nu verleden tijd! Met de beltdrive op de Cortina E-Blau hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, fiets je lekker licht en het ziet er ook nog eens superstrak uit.

Cortina E-Blau by night

Cortina E-Blau by night

Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts is de Cortina E-Blau een plaatje om te zien. Met de geïntegreerde verlichting en het dubbele achterlicht ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

E-Blau voordragers

Twee optionele voordragers

Stijl de Cortina E-Blau zoals je dat wilt. Kies je voor een handige bagagedrager of ga je voor een van de twee optionele voordragers om je spullen te vervoeren? Wat je ook kiest, jij vervoert je spullen straks in stijl.

E-Blau Experience

Meer zien?

Ervaar de E-Blau nu op een compleet nieuwe manier. Door te scrollen zie je de E-Blau in actie en krijg jij een beter beeld van deze superstrakke e-bike.

Bekijk hier

Bekijk de fiets in 3D

Als je een nieuwe fiets koopt, wil je daar zoveel mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om de fiets te kiezen die perfect bij jou past. Tijdens een proefrit kom je erachter of jij een goede match bent met de fiets waar jij je oog op hebt laten vallen! Het verkooppunt kan je helpen met handig advies om er zeker van te zijn dat jij een fiets kiest waar je blij van wordt.

Bekijk hier de Cortina E-Blau

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Cortina E-Blau damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-Blau damesfiets

Cortina SportDrive 36v DT middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Blau herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-Blau herenfiets

SportDrive middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Blau  default_cortina 320x320

Cortina E-Blau

Cortina SportDrive middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina E-Blau  default_cortina 320x320

Cortina E-Blau

Cortina SportDrive middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Check dan de Cortina e-bike keuzehulp. Met deze keuzehulp willen wij jou verder op weg helpen met de keuze van een elektrische fiets die perfect bij jou past!