Blau

Cortina Blau

Nieuwe gadgets, innovatieve oplossingen of technische snufjes: jij staat voorin de rij! Met de onderhoudsvrije beltdrive in plaats van een traditionele fietsketting en het strakke design is deze fiets een echte eyecatcher!

Met 7 versnellingen, het lichte gewicht en de geïntegreerde verlichting is deze stadsfiets een feestje om op te rijden. Deze fiets is niet voorzien van een bagagedrager, daardoor ziet de Cortina Blau er ook zo strak en modern uit. Wil je toch graag een achterdrager? Dan is deze los verkrijgbaar. De Cortina Blau is online te bestellen en kun je bij meer dan 100 verkooppunten in België af laten leveren. Er is dus altijd een winkel bij jou in de buurt waar je deze fiets kan bekijken.
beltdrive blau

Lekker onderhoudsvrij

Deze sportieve fiets is voorzien van een onderhoudsvrije beltdrive. De beltdrive gaat langer mee dan een fietsketting, maakt minder geluid tijdens het fietsen en zorgt voor een cleane look. Daarnaast is er minder wrijving, waardoor je lichter en makkelijker fietst door de stad.

Lees hier meer over de beltdrive
blau verlichting

Gezien worden

Geloof ons: op deze fiets wil je gezien worden! Dankzij het strakke design weet je zeker dat je fiets overdag opvalt. Dankzij de geïntegreerde verlichting ben je ook in het donker goed zichtbaar. Safety first!

cortina blau

Racen door de stad

Je snel en makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere kant van de stad? Het design van de fiets zorgt ervoor dat je ‘em ook makkelijk mee kan nemen in bijvoorbeeld de metro. Het frame is slank vormgegeven, de kabels zijn weggewerkt en er zit geen bagagedrager op. Wil je toch een achterdrager, dan is deze los verkrijgbaar.

Voor de liefhebber van gadgets

De Cortina Blau is een echte eyecatcher!

Cortina Blau damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina Blau damesfiets

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina Blau herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina Blau herenfiets

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Zorg voor de juiste framehoogte