E-Blau GIO

CORTINA E-BLAU ONTVANGT BELANGRIJKE DESIGN ERKENNING


Nog niet eens op de markt, en nu al een erkenning in de wacht gesleept: de Cortina E-Blau is beloond met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) 2021! Een onafhankelijke vakjury heeft de E-Blau beoordeeld op de criteria functionaliteit, vormgeving, originaliteit, ergonomie, materiaalgebruik en respect. Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een mooi kwaliteitstempel voor goed vakmanschap.

De Cortina E-Blau is de meest vooruitstrevende en opvallende e-bike in de Cortina-collectie. De eigen ontwikkelde onderbuis met geïntegreerde accu maakt de e-bike stoer, de bovenbuis maakt het frame stijf. Cortina bewijst met deze fiets dat design en functie hand in hand kunnen gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de lancering van deze design e-bike? Meld je dan snel aan via het formulier hieronder!
E-Blau GIO

Strak geïntegreerde verlichting

Niet alleen praktisch, maar zeker ook mooi om naar te kijken.

E-Blau GIO

Twee optionele voordragers

Kies voor één van de twee optionele voordragers om jouw bagage in stijl te vervoeren.

E-Blau GIO

Meer weten over de specificaties van deze e-bike?

Meld je dan hieronder aan om op de hoogte te blijven van de lancering van deze strakke fiets. Coming soon: 2022

Enthousiast geworden over het design van deze nieuwe ontwikkeling van Cortina? Dat snappen wij. Meld je hieronder aan voor de speciale Cortina E-Blau mailinglijst en we houden je op de hoogte over de voortgang van deze e-bike.
Zo kan jij de eerste zijn die deze fiets kan bemachtigen!
E-Blau GIO

Coole details

Kies je voor Cortina, dan kies je voor details. Want zeg nou eerlijk, je fiets mag best onderscheidend zijn!

E-Blau GIO

Dubbel achterlicht

Vet detail, die achterlichten bij de achteras. Zo ben je op elk moment van de dag een opvallende verschijning op de weg.