Cortina Common
video avs

ATRANVELO kliksysteem

Diverse Cortina-fietsen zijn voorzien van het handige AVS-systeem, waardoor je AVS-accessoires in één handbeweging op de fiets kan klikken.

Bekijk de Cortina AVS-accessoires
avs

WAT IS HET AVS-SYSTEEM?

Het AVS-systeem (Atranvelo Systeem) is een kliksysteem waarmee je op een hele makkelijke manier accessoires op je fiets kunt bevestigen. Daardoor kan je je fiets elke dag een andere look geven.

avs kliksysteem

WELKE CORTINA FIETSEN ZIJN VOORZIEN VAN HET AVS-SYSTEEM?

Op dit moment zijn er een aantal fietsen in de Cortina-collectie die standaard zijn uitgerust met het AVS-systeem op de bagagedrager of de voordrager. De volgende modellen hebben het AVS-systeem op de bagagedrager: (E-)Common, E-Blau, E-Nite en E-Octa. De volgende modellen hebben het AVS-systeem op de voordrager: (E-)Common.

avs kliksysteem

AVS GEBRUIKEN OP JE EIGEN FIETS

Goed nieuws! Ook als je een fiets hebt zonder het AVS-systeem, is het nog mogelijk om gebruik te maken van een AVS-accessoire. Dankzij onze AVS-adapters kan je makkelijk AVS-accessoires op je eigen fiets gebruiken. Deze adapters en onze accessoires zijn verkrijgbaar bij een Cortina-verkooppunt bij jou in de buurt.

avs kliksysteem award

RED DOT AWARD

In 2018 heeft het AVS-systeem de prestigieuze Red Dot Award ontvangen voor gebruiksvriendelijkheid van de fietsdragers en bijpassende accessoires. Een waardering die zeker niet kan ontbreken in alle voordelen van dit praktische systeem!

Cortina AVS-accessoires

Deze accessoires klik je makkelijk op een AVS-drager!

Cortina Copenhagen dubbele fietstas (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Copenhagen dubbele fietstas (AVS)

Cortina Delhi metalen mand (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Delhi metalen mand (AVS)

Cortina Tokyo metalen mand (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Tokyo metalen mand (AVS)

Cortina Tashouder Vancouver (AVS)  default_cortina 320x320

Cortina Tashouder Vancouver (AVS)

Bekijk hier al onze AVS-accessoires